KRANIO SAKRAL TERAPI

KRANIO SAKRAL TERAPI

DET BLIDE TRYK MED DEN STORE VIRKNING


Hensigten med denne behandlingsform er at korrigere de eventuelle ubalancer, der måtte være opstået i det kranio sakrale system


og ved at frigøre de spændinger, der måtte ligge i leddene, der forbinder knoglerne i kraniet med ansigtet og rygsøjlen.

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

KROPPEN HAR EN FANTASTISK EVNE TIL SELVREGULERING


Herudover afspændes de stærke membraner (hjernehinder), og både blodets og cerebrospinalvæskens (hjernevæske)cirkulation forbedres. Denne cerebrospinalvæske fungerer som støddæmper for hjernen og bringer samtidig næringsstoffer til bl.a. livsvigtige organer som hjerne og rygmarv – i det hele taget har væsken stor indflydelse på balancering af vores centralnervesystem samt hormon- og immunsystem, bindevæv og muskler. I det hele taget har den stor indflydelse på hele kroppens velbefindende.


Helheds- eller Symptombehandling?

I min verden ses Kranio Sakral Terapien derfor som en helhedsbehandling frem for en decideret symptombehandling - idet behandlingsformen er så dybdegående og har så stor indflydelse på hele kroppen - og kroppens naturlige evne til selvregulering/selvhelbredelse, når den bare bliver hjulpet i den rigtige retning.


Erfaring har vist, at behandlingen har en positiv effekt på bl.a.

Ryg- og nakkespændinger - Hovedpine/Migræne – Piskesmæld - Stress – Hukommelses- og Søvnproblemer - Hjernerystelse - Tinnitus - Svimmelhed - Kæbespændinger -Skæren tænder – Allergi – Mave-/Fordøjelsesbesvær - Vejrtrækning - Spændte muskler - Gener efter arbejds- eller Sportsskader – Halsbrand - Menstruationssmerter – Hormonelle ubalancer – Søvn – Indlæring - Hyperaktivitet - ADHD - Motorisk uro og Irritabilitet - Anspændthed – Nervøsitet - Rastløshed - Inkontinens/Sengevædere mm.


Kan man forvente bivirkninger?

Man kan ikke rigtig sige, at der er bivirkninger ved Kranio Sakral Terapi - men der kan komme en reaktion på behandlingen inden for de første par døgn. Dette skal du blot tage som noget positivt, idet kroppen er i gang med en udrensningsproces.


Måtte der komme en eftervirkning, vil den typisk opleves som en forbigående måske tiltagende smerte, træthed - nogle kan blive mere følelsesladede og andre kortvarigt vrede - men det er helt naturligt.

Selve behandlingen foregår fuldt påklædt. Som oftest vil du ligge på ryggen, siden eller maven med et tæppe over dig.
Ved blide og lette tryk arbejdes der under en behandling som oftest fra kranie til korsben for at genoprette eventuelle ubalancer. Ofte med en stor virkning, idet man påvirker det centrale nervesystem, som berører de fleste af kroppens fysiske som psykiske funktioner.


Mail: kontakt@neliemey.com

Tlf.: 41 66 23 33

Granhegnet 57, 2670 Greve

Copyright @ All Rights Reserved