KOST OG SUNDHED

KOST OG SUNDHED

MANDAG STARTER JEG?


Hvorfor lige mandag - Onsdag er vel også en god dag, når du har valgt at gøre noget godt for sig selv?


At tage beslutningen kan være rigtig svær. Det ved jeg alt om. For mig tog det 10 år med overvægt, før jeg tog mig sammen til at slanke mig 25 kg - på den måde, der virkede for mig. Nemlig:

"Jeg må spise alt, men bare mindre"

ER DER MULIGHEDER I VERDEN,

ER DER MULIGHEDER FOR MIG


Hvad taler kvinden om... "JEG HAR PRØVET ALT!"

Det kan godt være ... men har det så været det rigtige for dig?

Hvad er din overbevisning omkring din vægt/dig selv? Vi har alle en historie - men hvad er din historie? Hvor startede det hele? Spiser du i smug? Er din vægt ændret/øget i trods, fordi der ikke er nogen, der skal bestemme over dig? Er hygge for dig noget, du indtager? Måske siger du: "Jeg har ikke overskud lige nu”?

 

Hvorfor siger jeg sådan... Det gør jeg, fordi det i bund og grund er taget ud af min virkelighed.


Som tidligere nævnt hænger tingene i min verden sammen. Når du spiser rigtigt - og flere af de sunde ting, kommer overskuddet - og har du allerede mærket det, giver du mig sikkert også ret i, hvor små skridt, du faktisk behøvede at tage, før du følte, at din hverdag fik en mere positiv drejning - og hvis ikke, vil du opdage, hvad det vil gøre, hvis du ændrer din indstilling og adfærd i forhold til mad eller andet, du indtager.

Det at tage sig sammen er det allersværeste - MEN den "gevinst", du får ved at justere din nuværende livsstil i positiv retning, er stor!


Den gevinst, jeg har indløst - kan lige så vel blive din

Du får mere energi og føler dig sundere. Du kan pludselig binde dine snørebånd uden at blive forpustet - Du kan tage enhver trappe til toppen uden at holde pause på 2. trin/sal. Du er frisk, gladere, har større overskud, og mennesker omkring mærker stor forandring - for i takt med, at du får det bedre, er humørsvingningerne mindre - og du snerrer og skælder mindre ud. Du sover bedre - dit selvværd får et boost - og hver gang du går en tøjstørrelse ned (måske også sko) har du bare lyst til at fejre det - små som store successer... Fejr det hele!


Reelt kan du kickstarte din egen succes, hvis du får lyst...

Alt tæller - og de små ting er ikke at kimse af - når du ser det hele i et større perspektiv. Det går måske ikke så hurtigt - men du gør noget - og i det rette tempo for dig.

 

Spørg dig selv: "Hvad er det mindste, jeg kan gøre" - Er det at ændre Cola til Zero (ikke fordi det er sundt - men kalorieindtaget er mindre) - eller endnu bedre udskifte sodavanden med vand? Er du vild med brød - så halvér dit indtag - og endnu bedre skift det ud med en mere fiberrig version. Lav ostehumblerne om til tynde skiver i stedet. Måtte det være fløden i sovsen - så skift det ud med et andet og sundere alternativ, o.s.v.

 

Prøv at skrive ned, hvad du indtager - men vær ærlig over for dig selv - ellers hjælper det jo ikke. Du vil blive overrasket over, hvad du på en dag stopper i munden.

 

Motion... IGEN, hvad er det mindste, du kan gøre - ud over det, du gør i dag, hvis du skal forbrænde kalorier - er det at tage trapperne, gå, løbe, cykle m.v. lidt mere end det, du gør i dag? Gør du intet i dag - så er det positive, at alting er ekstra. Stor bonus for en lille indsats.

 

Hvis du nu tænker: "Jeg har brug for hjælp til at kickstarte min succes” - så hjælper jeg dig hjertens gerne på vej.

Vælger du min hjælp, har du taget en beslutning om at gøre en positiv forskel for dig selv - Ingen andre - men DIG SELV.Ud fra din nuværende levevis laver vi en handlingsplan,  hvor vi sammen finder ud af, hvordan du realistisk opnår dit ønskede mål.


Du vil blive målt og vejet - og fra gang til gang aftaler vi, hvornår du skal komme igen - og hvad vi sætter fokus på. Alt efter din historie vil det være muligt, at vi inddrager nogle af de andre behandlinger som et supplement til en sundere livsstil for dig.


Det bliver på intet tidspunkt en kur, du skal følge, men set ud fra den betragtning, at du må spise alt - men de rette mængder og på en sundere måde, så du kan reducere din vægt med et varigt resultat.


Vi sætter fokus på motion, inaktivitet - hvor meget du i det hele taget må indtage af kalorier, væskebalance, blodsukker, fordøjelse o.a.


Kostdagbogen er vigtig - og heldigvis findes der i dag Apps, der er lette at gøre brug af - og som kan hjælpe dig på en hurtig og effektiv måde.


Mail: kontakt@neliemey.com

Tlf.: 41 66 23 33

Granhegnet 57, 2670 Greve

Copyright @ All Rights Reserved