ACCESS BARS

ACCESS BARS

BRYDER BARRIERER


idet energimæssige blokeringer er en af de ting, der også har stor indflydelse på hele kroppen


Access Bars er en enkel, yderst behagelig og afslappende behandlingsteknik, der i min verden let ville kunne forveksles med Kranio Sakral Terapi, hvis jeg ikke vidste bedre.

EN ENKEL

OG VIRKNINGSFULD TEKNIK


Det er ikke bare måden...

MEN måden, punkterne i et systematisk flow er sammensat på, der gør at denne behandlingsteknik er både enkel og virkningsfuld.


Med lette tryk tager behandlingen udgangspunkt i 32 energipunkter på hovedet, hvilke bl.a.  relaterer til enkelte af de meridianbaner, der løber gennem vores krop. Via disse punkter arbejdes der med de energimæssige blokeringer, der måtte have sat sig fast over tid. Ved at løsne op for disse blokeringer kommer energien igen til at flyde frit. Behandingen er utroligt afslappende og har en stor indvirkning hos mennesker med stress, manglende energi og overskud - i det hele taget, hvor psyken kan spille ind.


De energipunkter,

der relateres til, tager udspring i forskellige områder af dit liv, hvilket bl.a. er krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, relationer, glæde, sorg, håb og drømme, hvilket giver stor mening, da vi ved, at underbevidstheden/kroppen husker alt det, vi i vågen tilstand og over tid gerne vil glemme.


Faktisk er det som at forestille sig

et smukt sted i naturen, hvor du går en tur. På din vej ser du flere træer, som er væltet - lige ned i den å,  du passerer - og du tænker: "Det må være stormen; Vandet kan jo ikke engang flyde frit... Synd, at der ikke er nogen, der får dem fjernet, så vandet igen er i sit rette element."

Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen foregår på samme vis som Kranio Sakral Terapien.


Du ligger på briksen, forhåbentlig behageligt og afslappet. Du er fuldt påklædt - og måtte du have lyst, får du et tæppe over dig.


Herefter vil der blive arbejdet systematisk med de omtalte 32 energipunkter på hovedet for at bringe kroppen i balance.


Mail: kontakt@neliemey.com

Tlf.: 41 66 23 33

Granhegnet 57, 2670 Greve

Copyright @ All Rights Reserved